Mjuk kokoskaka recept

Mjuk kokoskaka

Mjuk kokoskaka

Ta ut kokoskakan och låt den svalna något innan servering. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär

Mjuk kokoskaka

Oavsätt om du använder dig av honung eller kokosnektar så tror jag att du kommer att gilla smaken av denna mjuka kaka

Mjuk kokoskaka med glasyr

Mjukkokoskaka. I helgen bakade jag en mjuk kaka med kokos i som blev alldeles sådär lagom bra på sitt eget sätt
Dagens recept: Mjuk kokoskaka

Dagens recept: Mjuk kokoskaka

En mjuk kaka med mycket matfett kräver längre gräddningstid och lägre ugnstemperatur för att bli genomgräddad
Kokoskakor enligt LCHF

Kokoskakor enligt LCHF

låt stå ett tag i rumstemperatur tills det är helt mjukt. Ikväll provade jag detta recept på kokoskakor75g smör2 ägg250g kokosflingorCa 0,5 dl sukrinSmält smöret något alt
Kokoskakor med chokladkräm

Kokoskakor med chokladkräm

Vispa mjukt smör, florsaker och kakao. 50 gram mjukt smör 1,25 dl florsocker 1 msk kakao ca 1-2 msk kokhett vattenGör så här. 2 50 gram mjukt smör
Kokoskaka med vit choklad

Kokoskaka med vit choklad

Vispa grädden till ett mjukt skum och rör ner den i smörkrämen. 3 st ägg. 12. 75 dl strösocker. 1100 g rumsvarmt smör
Kokoskaka

Kokoskaka

Det här är en av mina favoriter när det gäller mjuka kakor. Kokoskakan innehåller både kokosmjölk och kokos, vilket gör den saftig och ger god smak
Kokoskakor med lakrits

Kokoskakor med lakrits

så även dessa mjuksega kokoskakor med bitar av mjuk saltlakrits. 75 g mjuk lakrits, t ex salta sillar. Godis och kakor brukar vara en fullträff,
Anns kokoskakor

Anns kokoskakor

Till chokladkrämen vispas smöret mjukt ihop med kakao, florsocker och vaniljsocker. Det är inte ofta man trillar över ett nytt recept på en småkaka, men plötsligt händer det
Kokoskaka

Kokoskaka

mjukt. Sätt ugnen på 175°. Mixa vetemjöl, socker, salt, smör, mjölk och kokosflingor snabbt till en deg i matberedare
Kokoskakor med lakrits

Kokoskakor med lakrits

75 g mjuk saltlakrits t ex salta sillar. Sätt ugnen på 175°. Rör ihop ägg och socker. Rör i smör-& rapsolja och kokos
choklad och kokoskaka

choklad och kokoskaka

175 g mjukt smör. 175 g mjukt smör. Den här kakan går under namnet världens godaste här. Första gången jag smakade den var när en tjej i mitt innebandylag bakade den
Choklad och kokoskaka med hallon

Choklad och kokoskaka med hallon

Chokladen blir mjuk i rumstemperatur, så servera med detsamma. Ingredienser1 dl eko kokosolja från Holistic1 dl kakaopulver2 msk eko honungNågra frysta hallonGör så härHäll burken med kokosolja under rinnande varmt vatten en liten stund så att oljan blir lite lösare