Ta ut kokoskakan och låt den svalna något innan servering. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
låt stå ett tag i rumstemperatur tills det är helt mjukt. Ikväll provade jag detta recept på kokoskakor75g smör2 ägg250g kokosflingorCa 0,5 dl sukrinSmält smöret något alt
Det blev alltså en mjuk äggulekaka med fräsch smaksättning av citroncurd. Kakan är otroligt saftig, mjuk och försvinnande god, men skulle några skivor bli liggande lite för länge och bli torra så är det ingen fara
Till chokladkrämen vispas smöret mjukt ihop med kakao, florsocker och vaniljsocker. Det är inte ofta man trillar över ett nytt recept på en småkaka, men plötsligt händer det
175 g mjukt smör. 175 g mjukt smör. Den här kakan går under namnet världens godaste här. Första gången jag smakade den var när en tjej i mitt innebandylag bakade den
Chokladen blir mjuk i rumstemperatur, så servera med detsamma. Ingredienser1 dl eko kokosolja från Holistic1 dl kakaopulver2 msk eko honungNågra frysta hallonGör så härHäll burken med kokosolja under rinnande varmt vatten en liten stund så att oljan blir lite lösare