De glutenfria kokoskakorna blev väldigt uppskattade, särskilt garneringen. Efter att kokoskakorna doppats i mörk choklad, spritsar jag en spiral av vit choklad runtom
Den med socker blev helt okej, goda enligt barnens mun, inte så söta men inte så mycket träsmak som dom utan socker blev, testade även med lite sötningsmedel (som jag inte är så förtjust i) men lika mycket trä smak iafl
Jag skulle testa att få till lchf-scones, ungefär som mina lc-minutbröd jag gjort i micron sista tiden, men istället blev det nån slags spröd kokoskaka
Mums så god den är och är perfekt för dig som vill undvika kolhydrater eftersom den är enligtlchf. Jag lagar en hel del mat här hemma eftersom vi äter minst sagt en smula olika, därför kommer också recepten att variera, allt från lchf-vänliga till vegetariska och riktiga kötträtter
All mat som jag tillreder är helt LCHF nuförtiden. Jag har några bra kokböcker som jag tar till hjälp, ena är Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-kokbok och andra är Dahlqvists LCHF Guide & Kokbok
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Enligt originalreceptet ska knäcket stå inne i ugnen 45 minuter i 150 grader men jag tog ut mina tidigare för att de inte skulle bli brända. FRÖKNÄCKE (LCHF)1 plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här
GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.