Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt i en bunke. När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
5 dl mjölk. ca 10-13 dl vetemjöl special. Smält smöret häll i mjölken och värm till max 37 grader häll degspaden över den smulade jästen och rör tills jästen lösts upp. Blanda i socker, salt och kardemumma tillsätt sedan mjöl börja med max 10 dl och arbeta degen kraftigt tillsätt ev mer mjöl när degen är blank och släpper från skålens kanter är den perfekt. 3 msk vaniljsocker. 5 dl mjölk. ca 10-13 dl vetemjöl special. 3 msk vaniljsocker
I en skål blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och salt. Jag älskar vanilj, har alltid gjort. Häll i mjölblandningen och vispa lätt tills det har blandats
CITRON/pepparkaks/vanilj kakor. 4 dl vetemjöl. 1 tsk vanilj. Steg 1 Blanda mjöl, socker och citronskal. Steg 2 Blanda ner äggulan i mjölblandningen. Steg 3 Kavla ut degen på ett mjölat bakbord tills den är ca ½ cm tjock. 4 dl vetemjöl. 1 tsk vanilj
Blanda mjöl och vaniljen i en skål. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Ha i mjölblandningen i tre omgångar, ha i mjölkblandningen mellan omgångarna (så det blir varannan)
Blanda mjöl, majsstärkelse, bakpulver och salt i en annan skål och sikta ingredienserna tre gånger. Blanda grädde, äggvitor, vaniljextrakt och frön från en vaniljstång
Blanda dina torra ingredienser i en annan skål, mjöl, socker och bakpulver. Det roliga är att du kan variera dina biscottis i all oändlighet, den här gången valde jag att smaksätta mina skorpor med vanilj och mandel