Pensla grönsakerna med olivolja och grilla dem så att de får fin färg och blir mjuka, salta. Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna. Grilla halloumin till fin färg och grilla salsiccian runt om i ca 12-15 minuter
Grillad lammrygg. Krydda med salt och peppar, grilla på grillen tills du får en kärntemperatur på 56 grader. Grilla indirekt på grillen tills du får en kärntemp på 68 Grader
M. å. n. d. a. g. i. e. o. c. h. v. ä. r. l. -. ). D. s. /. f. t. b. m. V. k. p. ö. j. x. u. y. I. B. ,. ". H. é. S. (. 1. 2. w. R. F. G. 5. 0. 8. L. E. T. A. K. . 3. 4. P. O. ) M. d l
-) Tänkte göra ett separat inlägg om Lalandia men ville bjuda på en liten mixedgrill tallrik först. Brukar i och för sig grilla lite olika saker när jag väl grillar men slog på lite extra denna gången
Hade egentligen tänkt att grilla fisk idag men det fanns bara en liten bit färsk lax på ICA i Matfors och jag var inställd på röding, så det fick bli kött
) Sist köttkvarnen och korvhornen monterades på köksmaskinen resulterade det i chorizo som i sin tur hamnade på en mixedgrilltallrik där det fick sällskap av potatissallad med olika sorters salladsblad, en skiva grillat lamm, en bit revben och kall tomatsås
Det blev grillkorv och tre olika såser. Bättre än Möllers grillbricka i alla fall. Mixedgrill består av tre olika sorters korv (3X3 av varje) nämligen chorizo, bacon & ost samt vitlök & peppar