Häromdagenkomtill och med lite snö, väldigtovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. I det senaste numret handlar krönikanom den traditionella Medelhavskosten här iTurkiet, matsom ser rätt annorlunda ut jämfört med vad de flesta fått lära sig av Livsmedelsverket
Tycker man bara lite halvhjärtat att det kanske vore bra om barnen åt lite grönsaker ibland fast man egentligen mest känner att man borde bry sigom detta för att inte känna sigsomdålig förälder snarare än att det känns brinnandeviktigt, ja då kanske man intekommer orka engagerasig på det sätt som krävs för att få det att funka, och då kanske man ska släppa det och fokusera på de saker man tycker är viktigast
På Huy Fongs hemsida kan man läsa historianbakom deras Sriracha Saue, allt från idéntilluppkomsten MEN de glömde visst att nämna att uppfinnaren/ägarenDavid Tran hade troligvis bott iThailandsom asyl som många vietnameser och kambodjaner innan han fickimmigreratill USA
finhackad gurka, tomat och färsk koriander. Jag följde inget recept utan jag handlade hem en hel massa gott och sen laborerade jag och Sofie fram till det vi var sugna på
Potatis passar utmärkt att ha i en skål med vatten och sen bara koka dagen efter. Hemligheten med att hinna laga bra matsom går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt somplanering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.