Vispa Milda luftig. Rör ner Milda i bärsmeten, rör så att det blandas väl. 2 dl Milda mat och visp 26%. Ta ut bären ur frysen, mixa dem i en matberedare eller mixer tillsammans med ägg och florsocker
Jag kan inte klandra er om ni för ett ögonblick skulle tro att detta är samma glass som sist. Jag råkar vara väldigt förtjust i kanderade nötter, och det passar så bra till glass, så här på hösten
Hittade ett jättespännande recept på glass, som jag bara måste testa. Och där kan man bl a köpa kondenserad mjölk, som är en av ingredienserna i ovan glassrecept
Den här kokoskolasåsen är sagolikt god till alla slags fruktsallader, men också till glass, eller varför inte till amerikanska pannkakor om man riktigt vill lyxa till det
Gräddig smörkolasås, perfekt till glassen. Att servera denna ljuvliga karamellsås till helt vanlig vaniljglass och toppa med höstliga lingon ja då är desserten fulländad på alla sätt
Tillsätt mjölken, lite i taget tills och kör maskinen tills glassen är lagom tjock och slät. Ät glassen direkt eller täck den med plastfolié om du fryser in den
Så till den milda grad att vissa tyckte att detta borde bli ett stående inslag någon helg i månaden, alla var väldigt vänligt inställda till att vara försökskaniner fler gånger
Det har varit så varmt så det har blivit en del glass och sen har det varit en massa kalas. Snabba kolhydrater från bröd, pasta, socker, choklad (rå kakao går bra), saft, läsk, glass, godis, frukostflingor
sötad fruktyoghurt, glass och alltför mycket hård, lagrad ost. Som de flesta kanske redan vet så äter jag inte 100% raw food varje dag - även om jag äter mycket raw varje dag