Blanda chilisås med majonnäs, lite salt och peppar. 1 msk sriracha eller annan chilisås. 4 hamburgerbröd 200 g halloumi 2 rödlökar 2 dl vatten 1 dl vitvinsvinäger 1 dl socker 1 msk salt 2 avokado 1 lime 0,5 kruka koriander 70 g färsk spenat (en liten påse) 1 dl majonnäs 1 msk sriracha eller annan chilisås salt och peppar
Tillsätt fond, grädde, ketchup, sweet chilisås och maizena blandat med lite kallt vatten. Tillsätt fond, grädde, ketchup, sweet chilisås och maizena blandat med lite kallt vatten
Under semestern åt vi på en fantastisk mexikansk restaurang. Där beställde vi in mole vilket är en mexikansk nationalrätt, så så här efter semestern så måste man ju förlänga den lite med sommarens smaker, så härmed bjuds ni på lite inspiration
Servera gärna enchiladasen med en klick avrunnen fil, crème fraiche eller gräddfil, lite majs, färska grönsaker, salsa, nachos och mexikanskt böndipp (se här)
rysk ris- och köttfärsröra med mexikansk salsasås. Vispa chilisås, whorchestersås, olja och kryddor länge med elvisp eller i matberedare, så såsen inte "skär" sig