Häromdan gjorde jag pulledpork och bakade pitabröd. Oh jädrans så perfekt gott det blev, inte för rökigt som det annars kan bli men väldigt smakrikt och med lite sötma
Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Blanda köttet med den goda såsen och den mjuka löken. I Linas Matkasse har det två gånger skickats med fläskkarré (svensk) som jag tycker är en riktigt otrevlig bit kött
Pensla efter hand med mer glaze. För ett tag sedan gjorde vi Jonas godapulledpork. Hemgjord majonnäs blandad med hackad syltlök och så en annan variant med majonnäs blandad med egenlagad ketchup
Blanda köttet med den goda såsen och den mjuka löken. I Linas Matkasse har det två gånger skickats med fläskkarré (svensk) som jag tycker är en riktigt otrevlig bit kött
Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Förvara i burk med lock. Våra tillbehör. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulledpork. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.