För mig blir det välkomstfest för Melodifestivalen i Göteborg. Jag lät köttet marinera över natten, vilket bara gjorde middagen ännu snabbare och godare
Mustigt och mörkt tänkte jag mig dagens middag, och så blev det också. Osso Buco skall dofta av citron, vitlök och vitt vin, läser jag mig till på nätet när jag googlat
Melodifestivalen tröttnade vi dock på rätt snart - det ena bidraget var ju värre än det andra - så vi lyssnade på annan musik och bara snackade istället
Melodifestival, god middagoch finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
-) Jag fick mycket beröm för soppan och själv var jag jättenöjd med den. Veckan har med andra ord varit hektiskt med aktiviteter nästan varje dag och den är inte slut än
melodifestivalen,. middag,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Men ser man egentligen på Melodifestivalen för man förväntar sig bra musik. Och hur blev middagen. Vi är har nu hört alla bidrag för kvällen och är helt överens
Sen på kvällen blev det Melodifestivalen förstås. Leah hade en kompis över i lördags och när jag pratade med barnets förälder så sa jag att Leahs vän gärna får äta middag här
I lördags bjöd vi in bror och svåger på finalmiddag. Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämig kantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra i lite grädde efter stekningen
)Som vanligt startade vi lördagen med ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
I kväll stannar vi i soffan och sitter klistrade framför sista deltävlingen av Melodifestivalen. Som smaksättare var det senaste Årets Kock-creme fraiche med smak av karljohan, timjan och citron