smält choklad över eller bara pudra medflorsocker. gelatinblad. LCHF Dessert med bakad chokladkaka, vaniljapnnacotta, blåbärs mousse, blåbär och torkat blåbärsströssel
florsocker. Blanda ner gelatinbladen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Vispa samman äggulor och florsocker i en annan skål. Lyft upp och krama ur gelatinbladen och smält dem tillsamman med någon matsked av chokladsmeten i en liten kastrull
florsocker och äggula i en bunke till en formbar deg. När den har svalnat ordentligt gör jag en superenkel vit choklad-pannacotta (självklart utan gelatin) och häller över lemoncurd-fyllningen
Häll därefter snabbt ned gelatinet och limoncellon. När tryffeln stelnat, skär med en liten vass kniv runt kanten och lossa marängen från formen och papperet
Kavla ut den vita marsipanen på ett bakplåtspapper mjölat medflorsocker. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Blanda äggvita, socker, florsocker och det kalla vattnet i en hushållsassistents bunke. Koka upp vatten och rör ut gelatinpulvrer i det kokande vattnet