Bröllopstårta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 minuter Vänd upp på sockrat papper och lossa bakplåtspappret. Låt kallna. Dela i två bottnar. Höj ugnsvärmen till 225º.
  • 5 minuter Dela passionsfrukterna och skrapa ur innehållet och passera genom en sil. Kasta kärnorna. Vispa äggulor och socker. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull. Rör ner res-ten av passionsfrukten i kastrullen. Rör ner passionsfrukten i äggulevispet. Blanda i grädden och vänd sist i äggvitorna. Bred moussen över en ljus botten och lägg på chokladbottnen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.