Lägg i riven morot, purjo och rosmarin och låt det fräsa med ett par minuter. Rör i bacon- och morotsfyllningen lite slarvigt och fördela i muffinsformar
Ingredienser2 ägg2 dl mandelmjölk (jag använde min hemmagjorda)1/2 dl rapsolja2 medelstora morötter1 msk hackad persilja4 dl fulkornsdinkel mjöl1,5 tsk bakpulver1 dl riven ost (jag använde greve)Skalat sesamfröGör så här1. Klicka ut i muffinsformar (ca 20st) och toppa med sesamfrön
Servera med ett gott bröd eller matmuffins. blanda olivoljan med vitlöken skuren i skivor, ingefäran skalad och hackad, citronzest och saft samt salt och peppar
Vispa smör med ett ägg i taget. MOROTS- & ÄPPELMUFFINS. Matmuffinsmedmorot & äpple blev en hit hos vår 9-månaders gamla flicka och receptet hittar ni här
Gör matmuffins. Hur många dagar klarar vi oss utan att köpa hem ännu mer mat – hur långt kommer vi egentligen med allt det där som (faktiskt) finns i vårt kylskåp