Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Häll på röran och garnera med kavring, dill och citron. 8 port3 dl gräddfil1 dl majonäs1 röd lök1 äpple2 brkar matjesill3 kokta ägg1 kruka dillcitronsaftsalt, peppar8 skivor kavringBlanda ihop alla ingredienser med grovhackad matjesill och ägg. 2 brkar matjesill
Grönt äpple, dijonsenap, lime, gräddfil, gräslök, dill och matjesill. Citronssill. En citrussill i klassisk 1-2-3 lag där citronsaft fick ersätta ättikan och en krämig äppelsill med matjesill och gräddfil. lag av 1,5 dl vatten, 1,5 dl socker, saft av 2 citroner och skal av 1 citron. 1 pkt 5-minuterssill, 1 lagerblad, 2 salladslökar/eller en bit purjolök,, 1 rödlök, 1 citron i skivor och ett par vippor dill. 2 citroner och. 1 citron. 1 citron i skivor
rivet skal och saft av ¼ citron. 200 g mästarmatjes, mild matjesill. Receptet gäller för 10 st 200 g mästarmatjes, mild matjesill 150 g kokt potatis 1 salladslök ca 50 g tärnad gurka ½ dl hackad färsk dill 1 löskokt ägg Vispat brynt smör. 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ¼ citron 2 msk Arla Köket® crème fraiche knäckebröd
2 burkar á 120 g matjesill i bitar. 1 msk rapsolja, gärna med smak av citron. 2 burkar á 120 g matjesill i bitar. 1 msk rapsolja, gärna med smak av citron
(Partytältet står på plats om solen skulle hålla sig borta) Vi träffas allihopa vid lunchtid och äter sill lunch med matjesill,gräslök och färskpotatis vid dukat långbord
Grönt äpple, dijonsenap, lime, gräddfil, gräslök, dill och matjesill. Citronssill. En citrussill i klassisk 1-2-3 lag där citronsaft fick ersätta ättikan och en krämig äppelsill med matjesill och gräddfil. lag av 1,5 dl vatten, 1,5 dl socker, saft av 2 citroner och skal av 1 citron. 1 pkt 5-minuterssill, 1 lagerblad, 2 salladslökar/eller en bit purjolök,, 1 rödlök, 1 citron i skivor och ett par vippor dill. 2 citroner och. 1 citron. 1 citron i skivor