ex torsk, lax, marulk. Saffran. ex torsk, lax, marulk. Tillsätt saffran, salt och peppar. Saffran. En god fisksoppa som blir ännu godare om man tar sig tid att göra en egen fiskfond
Jag använde marulk, hälleflundra och havskatt. Saffran. Fräs i en stor gryta med lite olivolja, tillsätt tomatpuré, saffran, tärnade tomater, lager blad och en kvist timjan
100gr tärnad marulk60gr 6st tigerräkor4st musslor40gr 1/2 dl kornris20gr 1st hackad challotenlök30gr hackad rödpaprika30gr tärnade sockerärter40gr 2st halverade cocktailtomater1st hackad vitlöksklyfta20gr 1 matsked kesella 1 %5gr kokosfett 1/4 tesked saffran 1 matsked flytande grönsaksfond 1/3 tesked paprikapulverHackad persilja Malen svartpepparÖrtsalt1,2dl vatten. Börja med att steka marulken och tigerräkorna i kokosfett i ca 30 sekunder, lägg dem åt sidan och i samma stekpanna stek lök, vitlök, paprika, saffran och paprikapulver i ca 30 sekunder tills grönsakerna är mjuka, häll kornris, vatten och grönsaksfond. Blanda i sockerärter, tomater, marulk, tigerräkor och musslor och låt den stå på efter värmen med lock i ca 5 minuter. Kalorier 187,1Protein 20Kolhydrater 17,2Fett 3,5 100gr tärnad marulk. 1/4 tesked saffran. ca 8 minuter Blanda i sockerärter, tomater, marulk, tigerräkor och musslor och låt den stå på efter värmen med lock i ca
Grillad marulk med sås på levern & bottensats på raps. Rötistekt utegris(lillehem), hummer & saffran. Igår var det så äntligen dax, besöket på Frantzen/Lindberg som jag fick i 40 års present skulle äntligen bli av
Tex gös, lax, marulk. Tillsätt saffran och och timjan, låt fräsa i 2-3 minuter. Recept av Fredrik Eriksson ur boken Hjärnkoll på maten av Martin Ingvar och Gunilla Eldh 1 paket saffran