Ful fisk och skaldjur i samma gryta
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g färsk marulksfilé
  • 300 g färsk laxfilé
  • 2½ liter vatten
  • 3½ msk salt 
  •    
  • ½ msk smör eller rapsolja
  • 3 cm purjolök
  • finstrimlad
  • 1 kuvert saffran
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 6 körsbärstomater
  • delade i kvartar
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • Ev. vatten
  • Svartpeppar
  • Vitlökspulver
  • 250 g färska räkor
  • oskalade
  • ½ knippe persilja
  • hackad 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.