Inte en droppe olja och ändå så gott. Då har jag hittat den ultimatamarinaden. Marinaden använde jag tillfläskfilé som grilladesoch det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmarsmarinerande
Grytan jag lagade med torsk ochskaldjur blev minst sagt väldigt söt och jag kan absolut tänka mig att byta ut hälften av sötpotatisen mot vanligpotatis, eller kanske t om utesluta den helt, men då försvinner ju den typiska karaktären för just den här grytanochblir en helt annan rätt
Skär laxen ibitaroch lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. vitpeppar. Tillsätt salt, räkor och kräftstjärtar och kör till en smidig färs
Som jag skrev i Salmon Don, Japanska “donburi” eller förkortningen “don”, betyder “ris skål” som består av fisk, kött, sjuda grönsaker eller andra ingrediensertillsammansoch serveras över ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.