I förmiddags jobbade jag hemifrån eftersom jag hade ett möte på stan redan vid 12. Som en tidig lunch passade jag på att laga ytterligare en rätt med inspiration från 5
Strimla lövbiffen och bryn i omgångar i en stekpanna med smör. Salta och peppra och ställ åt sidan. Hacka lök och vitlök och fräs utan att det tar färg i en gryta med smör
Kryddig kycklinggryta á la Marocko, 6 portioner. Kryddig kycklinggryta á la Marocko, 6 portioner. Veckans storkok blev en härlig hittepå-gryta med mycket smak
Gryta med doft och smak från Marocko. Hetta upp olja i en stor kastrull/panna. Fräs 1 hackad gul lök och 2 finhackade skalade vitlöksklyftor så att det blir mjukt men inte tar färg
Min syster och systerson kom rätt nyligen hem från Marocko på skakiga ben. Själv har jag varit i Marocko en gång för rätt många år sedan och jag minns fortfarande de härliga smakerna
Nästa restaurang att öppna i Stockholm borde vara en marockansk. Som grymma Chez Omar i Paris. Till dess får vi laga egna grytor hemma, eller ta oss till 47 Rue Bretagne i Marais
I slutet av förra året, innan jag flyttade till verkligheten och började jobba var jag på ett yogahotell i Marocko för att få en chans att ta det lugnt och fokusera på mig själv