Dela kycklingklubborna i leden och lägg dem i marinaden (i en bunke eller i dubbla plastpåsar). 1 kg kycklingklubbor (4 st). 1 kg kycklingklubbor (4 st)
Lägg i kycklingklubborna i en skål och häll över marinaden. Jag såg till att jag hade upptinade kycklingklubbor, slängde ner allt i marinaden så var jag fri att göra annat tills ugnen pep att maten var klar
Packetera kycklingklubbor och vingar för sig och brösten för sig. Man kan naturligtvis ta färdigstyckade frysta kycklingklubbor, vingar eller bröst om man hellre vill det
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. För att vara helt säkra på att kycklingklubborna skulle bli genomstekta hade vi dem först en stund i ugnen innan de lades på grillen
Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
6-8 st kycklingklubbor. Gör så här. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter
Saftiga Kycklingklubbor som får gotta sig i en riktigt god marinad. Kycklingklubbor. Kycklingklubbor. 6 stora kycklingklubbor. Skär 3 snitt tvärs över kycklingklubborna. 6 stora kycklingklubbor. Skär 3 snitt tvärs över kycklingklubborna
Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter
Härliga kycklingklubbor, nudlar och en färgglad sallad, härligt det. Kycklingklubbor med thaisallad och nudlar (4 personer). 800 gram mindre kycklingklubbor (ca 8 st). Skriv ut 800 gram mindre kycklingklubbor (ca 8 st)
Jag marinerade mina kycklingklubbor enligt marinaden ovan för att prova receptet, det kan se lite bökigt ut för att det är väldigt många ingredienser, men det är kryddor man kanske redan har hemma så någon egentlig lång tid tog det inte