Blanda samman kakao, hett vatten och yoghurt till en slät smet i en skål. Baked Wintermint CakeBottnar90 g kakao (lite drygt 2 dl kakao)300 g hett vatten (3 dl)150 g turkisk yoghurt (ca 1½ dl)320 g vetemjöl (5,3 dl)8 g bakpulver (2 tsk)6 g bikarbonat (1 tsk)½ tsk salt280 g rumsvarmt smör230 g mörkt muscovadosocker (2,4 dl)3 stora ägg1 msk vaniljextraktSätt ugnen på 170 grader. Mintchokladganache150 g mintchoklad med 70% mörk choklad (ex Marabou)(alt 150 g 70% choklad + ½ tsk pepparmintsarom)100 g grädde (1 dl)lite krossad polkagris till dekorationFinhacka chokladen och lägg den i en värmetålig skål. 150 g turkisk yoghurt
Låt svalna och tillsätt sedan yoghurten. 50 gr Marabou black, saltlakrits. 1 dl turkisk yoghurt. Vispa 1,5 dl grädde med en gnutta bakpulver lite halvklar, vänd ner en burk med philadelfia Marabou och vispa till spritsbar konsistens. 1 dl turkisk yoghurt
Därefter kan jag nämna Greklands "marabou". ½ dl grekisk yoghurt. ½ dl grekisk yoghurt. Mixa dina frysta bananskivor (du måste alltså ha fryst dem sedan tidigare) tillsammans med yoghurt, kakao, proteinpulver och bailey ordentligt
Den senaste i raden är denna "bär, granola & yoghurt" från Marabou. Jag älskar bär, granola, yoghurt och choklad så det borde vara en tre i topp med mina smaklökar