Det kändes lite fattigt så jag köpte en marängbotten. Jag hade kiwi, frysta hallon och mango. Så först kakbotten, hälften av krämen, marängbotten, resten av krämen och frukt överst
Marängbotten. Jag fyllde den med Ekströms mango och passionsfruktsmousse som man köpa i matbutikerna. Ekströms Mango och passionsfruktsmousse eller Passionsfruktsfyllning en ovan
Kom ihåg att täna mangon fint. Saltsockrad lax med mango- och papaysalsa, 4 pers. 250 g laxfilé, som varit fryst minst 3 dygn3 msk strösocker2 msk salt1 msk lönnsirap1 papaya, fint tärnad1 mango, fint tärnadett par blad krispsallad, fint strimladSkär laxen i skivor. Hallonglasstårta på valnöts- och chokladmarängbotten, 8-10 pers. Häll glassblandningen över marängbotten och frys i minst 4 timmar (eller över natten). 1 mango
Lägg en marängbotten i en form. Servera med mango och ananas. mango. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda kakao och socker och tillsätt till äggvitorna under vispning
Jag använde smulor från marängbotten som dekoration och även delar av mangon. Marängbotten. Börja med att lägga ett lager bananer över första botten och tillsätt sedan fyllningen samt marängbotten