Jag hittade en, ny för mig, salsa i butiken från Santa Maria med smak av mango och papaya. Jag blandade salsan i denna soppa av röda linser och det blev så gott
Mango-PapayaSalsasås. Såsen har en fräsch och somrig smak tack vare mangon och papayan. Börja med en mindre mängd salsa och tillsätt tills du är nöjd med smaken
Rör samman alla ingredienserna till salsan och smaka av med fond, lime, salt och peppar. Skiva kycklingen och lägg den på ett serveringsfat och skeda på salsa
Blanda Oatly Fraiche med salsan och häll över kycklingen. 1 burk Santa Maria MangoPapayaSalsa. 1 förpackning oatly fraiche, 5 dl 1 burk Santa Maria MangoPapayaSalsa
Köp en påse ananas, vattenmelon, mango eller papaya från en gatuförsäljare minst en gång om dagen. Sanslöst god mat och en buffé av salsa i alla färger och styrkor
Toppa med mango- och papayasalsa. 1 burk Santa Maria MangoPapayaSalsa. Vem älskar inte Tacos. Vi älskar Tacos i alla former och försöker variera oss så mycket som möjligt
Några gånger har jag haft mogen mango i också. Det gäller att man hittar en mogen papaya den ska ge med sig efter ett lätt tumtryck och köttet ska vara rosa
½ papaya. 4 portionerolivoljaflingsaltsvartpeppar från kvarn1 st mango½papaya250 g cocktailtomat på kvist2 st avokado½ knippe färsk mynta1 st lime, saften1 msk olivolja1 dl svarta bönor (marinerade i olja och vitlök)1. Skala och tärna mangon och papayan i 1 cm stora bitar. 1 st mango