I fyllningen hade jag mandelmassa som jag rostat före vilket gav en sjukt god smak och före gräddning spritsade jag i en lingonkompott/sylt i mitten som jag kokat själv
Rulla kulor av mandelmassan med nougat i mitten. 600 g mandelmassa. 12 msk konjak. 1600 g mandelmassa 200 g Odense nougat 2 msk konjak 150 g mörk choklad lite smör 1 dl kakaopulverRiv mandelmassan och blanda med konjaken
Riv mandelmassan. 375 g mandelmassa. 3,5 msk kirsch, konjak el liknande (vi brukar väl köra Amaretto). 375 g mandelmassa. 3,5 msk kirsch, konjak el liknande (vi brukar väl köra Amaretto)
Riv mandelmassan och blanda med calvados/konjak. Skär i klyftor och lägg omlott på mandelmassan. 100 g mandelmassa. 1 msk calvados (fransk äppelkonjak) eller konjak