Måste nog ändå erkänna att den inte är lika plättlätt att göra som de bakverk jag brukar baka, men väl värt besväret, i alla fall om man vill njuta av en chokladig mandelbotten med tre lager fluffig chokladmousse i olika smaker och vem vill inte det liksom
konjak. Mandelbotten. Tillsätt kaffe och konjak och rör till en jämn smet. konjak. Hej. För ett tag sen hade vi goda vänner på middag och jag hade inte en aning om vad jag skulle göra till dessert
Tillsätt kaffe och konjak och rör om till en jämn smet. 4 msk konjak. Sätt ugnen på 175 grader. Spänn fast bakplåtspapper i botten på 2 formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
whisky eller konjak. Tag ut mandelbotten och sänk ugnsvärmen till 75 grader. Sätt ugnen på 150 grader. Rita två cirklar på bakplåtspapper, ca 18 cm i diameter
Himmelsk mjuk krämig choklad av tre olika sorter på en god mandelbotten. Den kan med fördel tillagas dagen innan och vill du ha en mer â€vuxen†smak på det hela kan man lägga i en matsked konjak eller rom i till exempel den mörka chokladen