behöver jag nämna att detta var innan jag började träna styrketräning och började leva hälsosamt. Kladdkakor äter jag inte ofta numera och jag har försökt testa några nyttiga varianter, men det har aldrig blivit riktigt bra och jag har inte fått till den där kladdiga och kletiga konsistensen
De här kokosbiskvierna hör nämligen till det mest ljuvliga man kan sätta tänderna i. Idag är det ju Sveriges Nationaldag, och jag skulle kanske gjort nationaldagsbakelser, men det struntar jag i och serverar i stället små kokosbiskvier
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.