Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Nästa gång jag gör pizza ska jag dock ta rårismjöl i stället för majsmjöl eftersom jag inte så gärna använder majsmjöl då det lär vara lätt inflammationshöjande
majsmjöl. Fyll med tacofärs, riven ost, grönsaker och guacamole (gjord på avokado, laktosfri turkisk yoghurt, pressad citron, vitlök, Herbamare och nymalen vitpeppar) och bara NJUUUUT
Du får därför justera med antingen liter mer majsmjöl eller mer vatten tills degen är mjuk men fast nog att pressas ut till tortillas utan att spricka i kanterna
Fräs scampin i oljan med finhackad vitlök tills de blir klara. 4msk Rapsolja2st Vitlöksklyftor½- av Scampin3msk Rapsolja4msk Röd curry4st Vårlökar2dl Gul Squach1dl Gul paprika3dl Kokosmjölk2msk Maizena majsmjöl, utrört i lite kokosmjölkFärsk koriander Friterad banan. 2st Vitlök
ex valnöts och portabellolasagne, tortellini med karljohansvamp och tomatsås, spagetti med blåmusslor, vitlök och persilja, örttagliatelle med kantareller och hasselnötter osv osv… Vi ger även tips på alla sorters glutenfri pasta och nudlar som du kan hitta i butikerna
Blanda teffmjöl, bovetemjöl, majsmjöl, fiber husk, salt, bakpulver och torrjäst i en skål. När kakorna är klara kan man pensla dem med smör blandat med pressad vitlök
Blanda majsmjölet väl med mirin och soya. Pressa vitlöken. 1 vitlöksklyfta. 4 tsk majsmjöl. Tillsätt lök, vitlök och ingefära och bryn ytterligare 1 minut under omrörning. 1 vitlöksklyfta 2 morötter 20 sockerärter 6 champinjoner 6 tsk jordnötsolja. 4 tsk majsmjöl