Vegetarisk enchilada
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Enchiladas med svarta bönor, 4 port
  • 8 majstortillas 1 burk svarta bönor, sköljda
  • 2 msk olivolja
  • 1 röd paprika, grillad under ugnens grillelement, skalad och hackad, alt färdig grillad paprika på burk
  • 2 stjälkar selleri, finhackade
  • 1 grön chili (kärnor och hinnor borttagna, mycket finhackad)
  • 1/2 dl urkärnade svarta oliver, hackade
  • 200 g riven lagrad ost, med bra smältegenskaper, riven
  • salt och peppar
  •  
  • tomatsås
  • 2 msk olivolja
  • 2 gula lökar (hackade)
  • 2 vitlöksklyftor (finhackade)
  • 1 tsk hel spiskummin
  • 5 dl passerade tomater
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • lite koncentrerad grönsaksfond (jag tog hemkokt buljong)
  • salt och svartpeppar
  • oregano
  •  
  • tomatsalsa
  • 3 tomater (mycket fintärnade)
  • 1/2 rödlök (mycket finhackad)
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  •  
  • guacamole
  • 2 avokado 1/2 rödlök (mycket finhackad)
  • saften från 1 lime 1 vitlöksklyfta, finriven
  • salt och peppar
  • grön tabasco

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.