Jag tror det är just där det säger stopp för många - vi är så vana vid att baka med vetemjöl, så när jag skriver kikärtsmjöl, hasselnötsmjöl, kokosmjöl ochmajsmjöl så slutar kanske en del att läsa vidare
I morgon är det en vecka till jag börjar jobba och jag håller på att fylla upp frysen med bra matlådemat, eftersom jag kommer att ta med mig mat till jobbet varje dag
Jag fotade inte burkarna med gryner och mjöl, men det enda mjölet som finns kvar är vetemjölet på bilden, samt en liten påse majsmjöl, en lika liten påse bovetemjöl, och en förpackning potatismjöl
Crêpsen gjorde jag av rismjöl ochmajsmjöl, så de är glutenfria, och blev väldigt goda. ⅓ dl majsmjöl. Men när man är vuxen och har lite mer kontroll på sina rörelser, så tycker jag man ska leka med maten så mycket man kan
zest och lite pressad citronjuice. ofta i form av sojamjölk eller tofu. salt och peppar, smaka av med. Blanda ihop samtliga ingredienser till en massa och forma till burgare