Skiva rädisor och salladslök och lägg på primörerna. 1 salladslök. 1 salladslök. Ännu en grillmiddag. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
1 knippe färsk rödlök eller 1 stor vanlig rödlök1 knippe färsk gul lök eller en stor vanlig gul lök1 knippe salladslök2 msk kycklingbuljong1 kanelstång250 g långkornigt ris400 g svarta bönorJerk-såsen. Majskolvar (1 var)Yoghurtlite limelite korianderSätt ugnen på 225 graderSkär ett snitt genom i kycklingen, den ska hänga ihop i en sida så att det blir som två "ben". 1 knippe salladslök
Grilla majskolvarna, pensla med lite av chipotleglazen och krydda med cajunkrydda och lite salt. 12 salladslökar. 12 majskolvarCajundressing. 1Skiva rödlöken och salladslöken och lägg i en skål. 1Lägg spetten på en bricka eller en plåt och pensla på chipotleglazen (spar lite av glazen till majskolvarna). 1Grillade majskolvar
Det blev rostas med den här potatisen, majskolvar, bröd och beasås. Blanda bacon, potatis, ost, hackad persilja och hackad salladslök med den rivna osten (lämna lite till gratineringen)