Till detta skulle man servera kokta majskolvar, tomat och gurka. Majskolvar skulle jag kanske inte välja som tilltugg i vanliga fall men de var iallafall goda
500g nötfärs. 500g nötfärs. Det här receptet är jag lite extra stolt över då jag en dag stod i köket och inte hade någon aning om vad jag skulle laga, med lite fix och trix så lagade jag den godaste tacopajen jag personligen har ätit
800g nötfärs. ) 800g nötfärs. Egengjorda burgare är så magiskt gott och enkelt. Här serverad med en egen cheddarostdipp/dressing som är så mycket godare och nyttigare än det struntet man köper på burk som innehåller endast 4% ost
Blanda nötfärs, vatten, bbq sås och salt & peppar. 800 g nötfärs. Nu är grillsäsongen igång. Vad är bättre att smygstarta grillandet med än en riktigt saftig burgare
Jag brukar i vanliga fall fylla paprikorna med blandfärs eftersom nötfärs är ganska torrt. Eftersom jag hade köpt nötfärs denna gång använde jag mjuka saftiga grönsaker i fyllningen och hade en krämig såsredning i köttfärsen också, detta gör fyllningen väldigt saftig
4 portioner800 gr blandfärs eller nötfärs (gärna från Årnäs)15 gr flingsalt1 gr svartpeppar, grovmalen8 bacon skivor (stekta)8 skivor cheddarost4 skivor tomater1 gul lök i skivor4 st hamburgebrödDressing. 800 gr blandfärs eller nötfärs
Att bara skita i att köpa den 5%-iga nötfärsen och t. Igår så köpte min fina man en köttkvarn. Vi har länge pratat om att köpa en då vi gärna vill kunna göra fina egna burgare, magra korvar m