Blanda samman majonnäs, crème fraiche, dill och riven ost. 1 dl majonnäs. 1. Häll bort lagen från sillen (skär sillen i bitar om du använder hela filéer)
Idag tänkte jag att vi skulle dra till med ett riktigt basrecept, nämligen att göra egen majonnäs. Jag gillar inte majonnäs man köper i butik men den här är riktigt bra
Mitt bästa recept på majonnäs. Majonnäs ingår i många sallader och tillbehör till julbordet och den blir absolut godast och nyttigast om man gör den själv
En god majonnäs är inget man köper, det är något man gör själv. Sen jag började göra majonnäs själv har jag insett hur mångsidigt det är, jag kan varmt rekommendera majo på macka istället för smör (Jag byter nog aldrig tillbaks
Är det något som jag ofta propagerar för att alla borde kunna laga själva så är det majonnäs. Och inte vilken majonnäs som helst utan framförallt den veganska varianten på kikärtsspad
Blanda ut kryddorna med lagen, tillsätt crème fraiche och majonnäs. 1 msk majonnäs. 1. Låt sillen rinna av (men spara lite av lagen) och skiva i tunna bitar