Den är gjord på kokosmjölk, citronsaft + zest, honung och så har jag rett av den med maizena. En mjuk maräng möter en söt blåbärssylt och en sötsyrlig citronkräm
Fördela vinbären blandade med potatismjöl eller maizena över. Den här pajen har både en fyllning med crème fraiche och ett täcke av maräng, som dämpade syran på ett mycket bra sätt
Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel och Italiensk maräng. Vispa bara upp marängen samna dag den ska serveras och dekorera pajen med marängen
Gör marängerna dagen innan eller på morgonen/fm. Garnera med maränger och ev hallon och chokladsås. Maränger, 45-50 st. 5 msk maizena. Vänd i ca 30 maränger, rippla i hallonen och häll i en form, täck med plastfolie och ställ i frysen i minst 4 timmar. 5 msk maizena
Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm. italiensk maräng. maizena. Vispa sedan snabbt i någon minut och låt därefter vispen gå på låg växel tills marängen kallnat
I fredags bakade jag dessa tarteletter med en fyllning av tranbärskräm, vit chokladganche och toppade med krossade polkagrisar och de andra tre med italiensk maräng
Blanda ägg, maizena och hälften av strösockret i en bunke. Italiensk maräng. Spritsa en topp med marängen på parfaiten och stoppa tillbaka i frysen, med resterande maräng spritsar du ut långa smala strängar på plåt med bakplåtspapper och strö över frystorkade hallon
Nyårsdesserten, glasstårta med maräng och hallonrippel, ganska lätt att göra. Sätt glassen på varandra och garnera med maränger och ev chokladkonst (smält choklad och ringla på bakplåtspapper, låt stelna)