Kaffekaka med chokladganache – mjuk kaka. Mjuk chokladkaka. Mjuk chokladkaka med smörkrämsfyllning. 2 ekologiska citroner, skal och saft. 3 msk Bakery+ sötning (eller annan vald sötning motsvarande ca 1,5 dl strösocker). Klä en sockerkaksform 1,5 l med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i 175 grader i ca 40 min, Känn med stick så citronkakan är torr och färdiggräddad. 2 ekologiska citroner, skal och saft. 3 msk Bakery+ sötning (eller annan vald sötning motsvarande ca 1,5 dl strösocker)
Citronkräm. Riktigt god citron paj med härligt maräng täcke som jag spritsat på. Maräng. Värm smeten under ständig omrörning på medelvärme tills den sjuder och blivit tjock
Oljvoljekaka medcitron och apelsin. matlagning (naturligtvis), som smörolja till dörrar, till att fixa trilskande pianotangenter, som allmänt medikament, till att valla skidor
, toppa sedan soppan med risoni, sojabönorna och en klick citronkräm. - Tillsätt de krossade tomaterna på burk, vattnet, chiliflakes, grönsaksbuljongen, pressad saft från citronen samt lite salt och peppar
Smöra & bröa en sockerkaksform. Tillsätt clementinzestet & saften (ev. Häll i hasselnötter & strösocker i stekpanna och smält på låg värme, rör om då och då tills sockret smält och svept in hasselnötterna, häll upp dem på bakplåtspapper och låt steltna
Bred marängen över citronkrämen, lite toppigt. Kollade på lilla mästerkocken och där skulle de göra Birgitta Rasmussons berömda amerikanska citron- & marängtårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.