Sockerfri och mager citronpaj 3/4 dl Kesella Mager kvarg. Blanda ihop mjöl, Hermesetas Lättströ och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg Matklubben.nu
Sockerfri och mager citronpaj 3/4 dl Kesella Mager kvarg. 3/4 dl Kesella Mager kvarg. Ingredienser - 12 portioner. Pajdeg. 2 ½ dl vetemjöl Deffmat
Citronpaj - diabetiker 3/4 dl Kesella Mager kvarg. Blanda ihop mjöl, Hermesetas Lättströ och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg Matklubben.nu
Citronpaj 250 g mager kesella kvarg. Gör pajdegen. Vispa ägg och socker hårt. Blanda i resten. Ställ in i ugnen 20 min i 200 grader Matklubben.nu
Citronpaj 3/4 dl Kesella Mager kvarg. Blanda ihop mjöl, Hermesetas Lättströ och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg Hermesetas