Mager citronpaj recept

Sockerfri och mager citronpaj

Sockerfri och mager citronpaj

3/4 dl Kesella Mager kvarg. Blanda ihop mjöl, Hermesetas Lättströ och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg

Sockerfri och mager citronpaj

3/4 dl Kesella Mager kvarg. 3/4 dl Kesella Mager kvarg. Ingredienser - 12 portioner. Pajdeg. 2 ½ dl vetemjöl
Citronpaj - diabetiker

Citronpaj - diabetiker

3/4 dl Kesella Mager kvarg. Blanda ihop mjöl, Hermesetas Lättströ och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg

Citronpaj

250 g mager kesella kvarg. Gör pajdegen. Vispa ägg och socker hårt. Blanda i resten. Ställ in i ugnen 20 min i 200 grader

Citronpaj

3/4 dl Kesella Mager kvarg. Blanda ihop mjöl, Hermesetas Lättströ och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg