Först ut- kycklingmacarons. Alltså, jag föreställde mig att de skulle bli så söta och fina. Det var första gången jag bakade macarons och resultatet blev långt ifrån bra
Dom är små och söta och färger och smaker kan variera i det oändliga. Jag gillar macarons. Macaronsen är känsliga för regn eller för mycket tryck i luften
Mixa florsocker och mandlar i en matberedare till en mycket fin blandning och sikta sedan i en skål. Vispa äggvitan med en nypa salt i en separat skål tills mjuka toppar bildas
Smaka av med lime för rätt syra i förhållande till de söta kakorna. Macarons grundrecept. Den kan nästan kännas lite bitter ensam men det blir så gott med den mycket söta kakan
Extra söta tycker jag de blev med den fina, rosa färgen. Jordgubb är en av mina absoluta favoritsmaker så när jag insåg att jag ännu inte testat att göra jordgubbsmacarons var det självklart att dessa skulle bli nästa sats
Små söta bakverk i fina färger är svåra att motstå. Macaroner som man enkelt kan göra själv. Har testat några olika recept men kommit fram till att detta är det ultimata
Något jag ofta hör som invändning mot just macaroner är att de upplevs som vansinnigt söta. En svårighet med macaronsmeter är att veta när smeten är tillräckligt blandad
I helgen som var bakade jag macarons. Man kan väl säga att det uppstod en viss frustration när jag stått och bakat massor av macarons i flera timmar och så blev de inte som de skulle
=)Denna gången bakar jag mina sötamacarons med smak av citron och användande jag två färg som jag tyckt att de passade mycket bra tillsammans, det var gul och grön färg som göra mina söta kakorna blev mer guligare