Ända sedan i somras när vi var i Paris och åt macarons nästan dagligen bestämde jag mig för att jag måste prova på att baka dessa mytomspunna små kakor
Testa att lossna en kaka och grädda ytterligare vid behov. Julafton imorgon och här har det förberetts en del, sill, köttbullar, rocky road och dessa pepparkaks macarons
Hur det än är så är macarons en väldigt god kaka. Dessutom bakade jag dubbel sats, för jag tänkte att svägerskans lillebror som kom tvåa skulle få sin favoritkaka, dock ficka han inte välja smak
Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken och kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Lossa dina bakade macarons försiktigt från pappret när de svalnat. Macaronsmet. Blanda ihop mandelmjöl, florsocker och kakao med 55 g äggvita. 15 g kakao, siktat
När jag äntligen lyckas med själva kakan så blev smörkrämen mindre bra, den var lite för hård så den sprack liksom när jag skulle spritsa ut den, är det inte det ena så är det väl det andra