Blandat, Lättlagat, Lunch och brunch, Smörgåsar, Svamp, Svenska traditioner, Vickningsrätter Tagged. smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist
Efter en skön morgon och en god lunch styrde vi kosan mot mina föräldrar. Dessutom har kameran fått följa med från morgon till kväll och nedan ser ni resultatet av detta
Nu tänkte jag dra till med ett recept som passar utmärkt till kräftskivan eller god lunch i höstsolen… (ja, det är faktiskt höst snart och när svampsäsongen kommer igång ordentligt kommer i alla fall jag att göra dessa små godingar igen)
En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av rökt sidfläsk tillsammans medkantareller och lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan
Lunch,. ) Och som alltid är det ju en fröjd för ögat att äta mat med mycket färg. Till denna rätt hade vi dock bara plockat kantarellerna själv, men det kanske inte är så bara