Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
I helgen gjorde jag en prinsesstubbe med hemmagjord marsipanoch den blev så god så. Sådärja då var snart onsdagen avklarad, dagarna går så fort och jag skulle behöva några fler timmar på dygnet för att hinna med det jag vill göra
Får du inte tag på färska fikon kan du ersätta med päron istället. Vispa sedan äggulorna med elvispen tills att färgen är ljust gul och konsistensen är tjock och krämig
Skär bort skaften på fikonenoch dela dem. Kör till en slät massa och forma sedan toppar av smeten. Mixa fikonen, smör, mandelmassa, likör och ströbröd i en matberedare
Blanda allt med kvarg/sour supreme, honung och kanel. Finhacka fikonoch nötter. se och kände direkt att jag måste prova och de passade perfekt på adventsfikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.