Vi borde kunna värma oss med ljus, filtar, varandra och sällskapet i sig. Sitta vid ett ljus och prata, se in i väggen, titta i taket, värma sig med filtar och varma jackor… De tog 20 minuter… Sen då. 2 msk fiskfond alt. 2 msk fiskfond alt
Blanda grädde, aceto balsamico och fiskfond i en tjockbottnad kastrull. 2 msk fiskfond. Ugn 200 grader. Blanda de soltorkade tomaterna, basilikan, vitlöken och parmesanosten till en röra
Att fota på kvällen kräver bra ljus. Kanske lite vitt vin och fiskfond istället för vatten. Det första fotot är taget i köket där ljuset är sådär (blir gult)
2 msk fiskfond. Min absoluta paradrätt inom kategori fisk genom tiderna. ). Har ni gjort den. Så himla gott. Fast jag körde rödtunga istället för Sjötunga lika gott fast billigare
Häll grädden i en kastrull vispa ner ljus redning tllsammans med fiskfond eller buljongtärningen. 2 msk ljus redning Maizena. 1 msk fiskfond eller 1/4 fiskbuljongtärning
Receptets avslutning säger det mesta, "släck onödvändigt ljus, tänd i stället stearinljus, dra ur telefonsladden och stäng alla dörrar, för en sådan här måltid är inte någonting för offentligheten"
Häll vattnet i en gryta och lägg i grönsakerna tillsammans med hummer och fiskfond, Låt koka i 10 min. Skiva upp bröden i tårtbitar och servera med ett gott vitt vin, ljus öl eller en kall god alkoholfri cider med fläder, 3 ½ dl vatten. 1 msk fiskfond