Linsragu. I en sopptallrik så lägger du en hög av linsragun och några fiskbitar. Ta hand om dina skaldjursskal och gör en god soppa, den tar några timmar att bli klar men sköter sig mer eller mindre själv
Till linsragun. Linsragun. Om ni är två skär den ene upp köttet medan den andre lägger en sked linsragu på tallriken mer mot mitten eller ena sidan av mitten, därefter köttet vackert arrangerat snett på eller bredvid linsragun
-Lättrökt pastrami på hjort, serveras med senaps- och kikärtscrème, samt späd vintersallad-Kryddbräserad och grillad nötsida, friterad potatis och linsragu med rotfrukter-Brieost med körsbärsmarmelad-Chokladnyans, mörk choklad i tre lager med körsbärsgelé och körsbärssorbetOch givetvis gott och passande vin till detta
Den serveras med en linsragu med sydfranska smaker som även den kan tillagas i ugn. Arrangera på tallrikar med fisken, linsragun och kanske sallad eller annan grönsak
Lägg upp linsragun på tallrikar, lägg en fiskbit ovanpå och häll god olivolja över. Häll linserna i en kastrull tillsammans med vatten, buljong och lagerblad och timjan
Här är en med små snuttrsester av linsragu, lime-chili-morötter, rostad blomkål, selleri och spenat. jag hade lite linsragu, kokta morötter och rostad blomkål