Renfilé till festmiddag
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150-200 gram kött
  • 400-800 gram renfilé
  • 1 1/2 dl belugalinser
  • 1 lagerblad
  • 1 kvist timjan
  • 4-5 dl vatten att koka i
  • 2 paket färsk bladspenat
  • 2 gula lökar
  • 2 schalottenlökar
  • 2-4 vitlöksklyftor
  • 500 gram jordärtskockor
  • några msk olivolja
  • salt
  • 40 gram smör
  • 3 msk socker
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 flaska rödvin
  • 1/2 tsk koncentrerad svartvinbärssaft
  • 1 sked svartvinbärsgelé
  • 5-6 dl fond
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk arrowroot
  • 1 dl frysta eller färska svarta vinbär
  • 2 schalottenlökar
  • 3/4 dl vitvinsvinäger
  • 2-3 msk socker
  • 1/4 tsk salt
  • 3/4 dl vatten
  • 6 hela svartpepparkorn
  • 1/2 tsk hela korianderfrön
  • 1 litet lagerblad
  • 1/2 tsk starkt paprikapulver
  • 1/4 tsk nymald svartpeppar
  • 1/4 tsk salt
  • 1 kryddmått chipotlepulver
  • 1 kryddmått spiskummin
  • 1/4 tsk malda korianderfrön
  • 1 kryddmått torkad finhackad chili
  • 1 tsk starkt paprikapulver
  • 1/2 tsk nymald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk mald koriander
  • 1 1/2 tsk svart
  • 1 kryddmått mald
  • 100 grader eller
  • 125-150 grader fast

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.