Torskrygg med rotfrukts- och linsragu
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bit(ar) torskrygg
  • 1 dl belugalinser , eller puylinser
  • 2 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning (ar)
  • 1 timjan , färsk eller torkad
  • 1 rosmarin
  • 2 st morötter
  • 1 st gul lök (ar)
  • 3 st Schalottenlök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 st jordärtskocka (or)
  • 12 st soltorkade tomater
  • 2 st lagerblad
  • 1 tsk rosmarin , färsk eller torkad
  • 0.5 tsk herbes de provance
  • 1 peppar
  • 1 st chili
  • 2 dl vitt vin
  • 3 msk tomatpuré
  • 3 msk olivolja
  • 20 gram smör
  • 3 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta (or)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.