Hacka lök, vitlök och chili och fräs utan att de få färg tillsammans med curryn. 2 små starka chili (mängd efter smak). chili, curry, dahl, frysa, kokosmjölk, krossade tomater, Linser, linsgryta, mango chutney, paprika, röd currypasta, Ris, tunnbröd, vatten, vitlök, zucchini Till 4-6 portioner. 2 små starka chili (mängd efter smak)
Så här gör du Finhacka chili, vitlök och gul lök. Fräs chili, lök och ingefära med lite olja i en stor stekpanna eller gryta Tärna zucchinin och stek med de andra grönsakerna tills den fått fin färg
Indisk linsgryta som också kallas dhal är en av de mest kända. Jag serverar grytan med naanbröd, ugnsstekt potatis med chili, en svalkande myntasås samt äpple och dadelchutney
Hetta upp oljan i en järngryta eller annan tjockbottnad gryta till medelhög värme och fräs kardemummakapslar, kryddnejlika, kanelstång och torkad chili någon minut under omrörning
Tillsätt lök, vitlök, chili och selleri. Den här röda linsgrytan är en enkel, smak- och näringsrik och dessutom ekonomisk vardagsrätt som går snabbt att göra
Skölj och strimla purjolök och skölj och finhacka chili. Linsgryta. Hetta upp olja i en stor kastrull och fräs lök, chili, ingefära och vitlök med kryddorna under omrörning