Jag lagade steken i lergryta vilket jag tycker blir både gott och smidigt då den sköter sig själv. Pressa potatisen och palsternackan i potatispress och blandas med citron salt peppar smör och den stekta purjon
Citronen pressar jag över. En hel majskyckling däremot, i lergryta. Idag har jag tagit en majskyckling, kört den i lergrytan och lekt lite med en av mina favoritsåser
ex spansk peppar) 2 morötter 2 palsternackor 2 rödlökar 3 solo-vitlökar eller vitlöksklyftor (3 solo motsvarar 12 klyftor) 2 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1/2 kruka timjan färskpressad juice av 1/2 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fördela citronskalet över alltsammans och sätt in den våta lergrytan i kall ugn. Lägg grönsakerna i den blötlagda lergrytan, lägg kycklingbitarna ovanpå