Leilas guldkant på vardagen av Leila LindholmEnjoy. Dagens middag blev idag ett för mig välanvänt recept från Leila Lindholm, hennes recept på valnötspasta från Toscana
Grönaste pastan. Jag gjorde en underbart god pastamiddag till oss häromkvällen i huset i Amsterdam. Pastan (glutenfri), tofun och grönsakerna kom från landmarkt, en gudomlig ekologisk lanthandel bara ett stenkast från huset
Du behöver en pastamaskin till detta eftersom degen är väldigt hård och behöver bli väldigt tunn. Första gången tar det ganska lång tid att komma på hur man gör, så ha en eftermiddag fri till pastabaket
Durumvete + äggJag fick en pastamaskin i julklapp som jag nu har testat för första gången. Jag har aldrig gjort egen pasta förut så det var förstås lite nervöst
med skaldjur, pasta, en god köttbit och en lyxig efterrätt. Jag tänkte använda min nya pastamaskin som fina bror gav mig i julklapp och göra egen ravioli, håll tummarna med mig för att det ska bli lyckat
Servera med pasta, couscous eller ris. Lax är definitivt min favoritfisk och när jag satt och letade lite laxrecept i helgen snubblade jag över Leila Lindholms recept på italienska laxpaket
Blanda äggblandningen lite i taget i den avrunna pastan. 300-400g pasta100g parmaskinka eller stekt bacon2 ägg4 msk grädde100g riven parmesan1 vitlöksklyfta1 knippe sparrisev cocktailtomatersalt, peppar och olivoljaKoka pastan Stek sparrisen i lite olivolja, salta och peppra. 300-400g pasta