Garnera med citronklyftor, rädisor, sparris, sallad och dill. dillvippor. 1 kg pinfärska räkor med skal 4 msk majonnäs 4 skivor valfritt bröd 4 st citronklyftor 4 st skivade rädisor 8 st lättkokta och delade färska gröna sparrisar 8-12 salladsblad dillvippor ev Rhode Island-sås till servering
Arrangera räkorna vackert och garnera med dill. 1 knippe dill, finskuren, till garnering. 600 g färska räkor med skal 1 gul lök, finhackad 2 msk olivolja ca 50 g färsk fänkål, skuren i små tärningar 1 tsk tomatpuré 6 dl fiskbuljong (av tärning) 1 dl torrt vitt vin 3 dl vispgrädde ev lite cognac salt och nymalen peppar 1 knippe dill, finskuren, till garnering
LeifMannerströms räksoppa. Lägg räkorna i skålar och garnera med dill, häll över soppan. Fast jag garnerade med dill på toppen, alla i familjen gillar inte det
Jag hittade ett recept i LeifMannerströms kokbok "Skaldjur" på en skagenröra som jag testade. Dill. Blanda majonäs, creme fraiche och senap med dill, rödlök och gräslök, salta och peppra
Valet föll på en räksoppa av Leif Mannerström och det visade sig vara ett bra val. Jag ville så gärna prova dillmarängerna som jag hade sett, så då var det bara ut och googla soppa
LeifMannerströms "Husmanskonst" och valt ut recept. Inkokt lax Mannerströms style. dillkvistar. Servera med kokt potatis, hårdkokt uppskuret ägg, majonnäs, räkor och dillkvistar