En riktigt mumsig laxgrytamed många ingredienser, perfekt både som lunch & middag. Hacka broccolin, champinjonerna, paprikan och löken i lagom stora bitar, riv morötterna med hjälp av ett rivjärn och häll ned i tekpannan tillsammans med laxen, låt de steka på låg värme en stund tills grönsakerna börjar bli lagom mjuka
Önskas det grönsaker så blanda i t ex ärtor i slutet. Smaka av med salt om det behövs. Eller om det ska bli matlåda så häll bara grönsakerna överst i lådan utan tillagning
Använd de grönsaker du gillar bäst. Jag har antagit Santa Marias utmaning #älskakryddor och trollat fram ett supergott recept på laxgrytamed bland annat deras nyhet Seafood & fish en ypperlig krydda med rejäla smaker som passar bra till grytor
Servera med kokt potatis och grönsaker. Har hemska minnen från skolan när det serverades tråkiga soppor och grytor med fisk som skvalpat runt i alltför många timmar
Grönsaker. Vardag igen, och efter att ha ätit rester, förvisso goda rester, i flera dagar smakade det riktigt bra idag med en laxgrytamed asiatiska smaker till middag