Toppa fisken med grönsakerna, servera gärna lite bulgur till. Värm ugnen till 175°C. Lägg fisken i en ugnsfast form och ugnsbaka den ca 10 minuter. 4 portioner bulgur
När du använder en så finmalen bulgur behöver du inte koka den innan. Lägg laxen i en ugnsform. 1ca 1 dl bulgur, finmalen. 1Tabbouleh500 g persilja 3 tomater 2-3 salladslökar (eller en liten rödlök) ca 1 dl bulgur, finmalen 1 dl mynta, finhackad (eller 2 msk torr mynta) 2-3 citron 0,5 dl olivolja salt. Sätt ugnen på 200 grader. Tillaga laxen mitt i ugnen i ca 15-17 minuter
Lägg laxen i en smord ugnsfast form. Koka bulgurn i vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Tärna paprikan, hacka purjolöken och skiva tomaterna, och blanda ner i bulgurn med oliverna
Receptet som jag har utgått ifrån hittar ni här, men jag föredrar att tillaga lax i ugn. Jag kan även tänka mig att rätten kommer att vara extra god en varm sommardag, med den fräscha bulgursalladen och kanske en nygrillad laxfilé, vem vet
Lax, grönsaker, bulgur och sallad. Lägg laxen i en ugnsäker form. Lägg i en ugnsäker form. Lax med chilikeso och ugnsrostade grönsaker (4 personer). 500-600 g laxfile. Sätt ugnen på 200 g. 500-600 g laxfile
Gör så här Börja med att koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Servera med ris eller bulgur. Sätt ugnen på 200°. Stek i mitten av ugnen 15-20 min. 3 dl bulgur. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g laxfilé 150 g Arla® färskost naturell ½ dl mango chutney 1½ tsk curry 200 g färsk broccoli 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 65 g babyspenat 1 tsk salt 1 krm peppar ½ dl rostade cashewnötter Dressing 1 msk pressad limesaft 2 msk olivolja 1 tsk honung ½ tsk salt 3 dl bulgur
Sätt ugnen på 200°. Koka ris/gryn till 4 personer (gärna bulgur). Lägg ca 600 g laxfilé i en ugnsform med skinnsidan nedåt. Steklaxen mitt i ugnen i ca 15 min
Sätt ugnen på 200°. Koka ris/gryn till 4 personer (gärna bulgur). Lägg ca 600 g laxfilé i en ugnsform med skinnsidan nedåt. Steklaxen mitt i ugnen i ca 15 min