se där de använder Arlas nyhet Färskost medsenapochhonung. Det är enkelt och gott att toppa laxen med färskost av någon typ och idag testade jag ett recept från arla
Pensla laxen medsenapsblandningenoch vänd den i ströbrödsblandningen. Smaka av med salt och peppar. Blanda senap, honung, pressad vitlök och olja i en skål
Krydda laxen med salt och peppar och lägg den i en bakplåtspappersklädd ugnsform. Jag lagade pankopanerad laxfilé och till den serverades potatismos, sparris och en kall räksås
Garnera ev med gräslök vid servering. Rör ihop färskost, senapoch flytande honungoch bred på laxen. 1 msk dijonsenap. 1 msk flytande honung. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Pensla laxen medsenapsblandningenoch vänd den i ströbrödsblandningen. Smaka av med salt och peppar. Blanda senap, honung, pressad vitlök och olja i en skål
Mixa under tiden basilikablad, ägg, dijonsenap, vitlök, vinäger ochhonung. Blanda blomkålscouscousen med olivolja, citronsaft och rivet skal, riven grana padano, salladsblad samt salt och peppar efter smak
Efter att ha sett frestande bilder och läst ett flertal positiva inlägg på olika amerikanska matbloggar om den spännande kombinationen lax medhonungochsenap var jag bara tvungen att laga till en omgång