Servera laxenmed ris och sallad. Skär bort skinnet från laxenoch lägg den i en ugnssäker form. Vispa ihop sojamed chilisås och blanda ner ingefära och pressa i limesaft till en dressing
Ringla över honung, pressad citron, sojaoch olivolja. Lägg laxsidan på ett bakplåtspapper och vik upp papperet så att det blir som en form som är något större än fisken
Härliga fina lördag, det blev en rätt lång promenad i kylan, först var det ganska kallt men sen fick jag upp värmen och knata på ett tag till, -17 grader hade vi idag men det var riktigt skönt ändå. Den 19 januari är det idag och det är min fina mormors födelsedag, hon skulle ha fyllt hela 95 år idag, saknar dig så
Idag har vi lagat den här jättegoda laxenmed smak av både chili ochhonung. Färs laxsida, mängd efter antal potioner olivoljaflytande honungchiliflakssesamfrömsaltoch pepparGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.