Salta och peppra laxen, hyvla smör över laxen. 1 hel laxsida. Häll över 1 dl vitt vin över laxen. 1 tsk dijonsenap. Sätt ugnen på 150 gr. Sätt in en ugnstermometer i laxen på tjockaste delen och låt laxen gå till ca 48-50 grader då blir den saftig (ca 20-25 minuter). 1 hel laxsida. Häll över 1 dl vitt vin över laxen. 1 tsk dijonsenap
Salta och peppra laxen och bred på örtblandningen. Ugnsbakade rotfrukter. Ugnsrostade rotfrukter. Baka i ugn i 30 minuter i 225 grader. Lägg laxen på de ugnsrostade rotfrukterna och baka i ugn i ca 7 minuter. 1 msk dijonsenap. 4 bitar laxfilé à 150 g
Smörj en ugnsform och lägg ner laxfiléerna. Bred örtcremen över laxen och sätt in i ugnen. Sätt ugnen på 150 gr. Använd gärna en termometer, när laxens innertemperatur är 47-48 gr är laxen klar. 4 laxfiléer portionsbitar. 1 msk dijonsenap
Blanda fraiche, dijonsenap, ättiksgurka och kapris, smaka av med salt och peppar. Skär bort skinnet på laxen och lägg den i en ugnsfast form och ringla honung över