Lägg bladspenaten i mitten på formen och placera laxbitenovanpå. Salta och peppra laxen. Smöra en eldfast form och salta och peppra lite i botten på den
Lägg laxenpå kålen och krydda fisken med salt och peppar. Lägg upp kål och laxpå tallrik, toppa med Imat fraiche, forellrom, strimlad purjolök och dill
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Idag ska jag iväg på spa med mina kompisar, vi ska till Vann spa. Häll grädden i botten på formen. Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten och sötpotatisen
Lägg sedan laxfiléernapå spenaten. Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när den tillagas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.